Laga indisk mat med Shanti!

Vill du lära dig grunderna i indisk & bengalisk matlagning eller har du några favoriträtter på Shanti som du önskar att du kunde laga själv? Vi anordnar matlagningskurser på grundnivå för små till stora grupper för alla slags tillfällen.

Under 3 timmar kommer ni att laga färgsprakande rätter tillsammans med Shantis självaste grundare, kock Nahid. Ni får också en introduktion till indisk & bengalisk matlagning, kryddtips samt knivteknik under matlagningspasset.

När maten är klar sitter vi ner och njuter av de läckra rätterna ni har lagat tillsammans ihop med en mango lassi eller varför inte Shantis egenbryggda öl.

Ta med dina vänner eller kollegor på ett exotiskt matäventyr bakom kulisserna på restaurang Shanti som du aldrig kommer att glömma!

Smakupplevelse hos Shanti!

Provsmaka spännande indiska & bengaliska maträtter och lär dig skilja mellan klassiska kryddblandningar såsom korma, garam masala och tandoori.

Nahid Hassan, Shantis ägare, tar dig med på en fängslande smakresa där du får en unik kulturell och historisk inblick i de indiska & bengaliska köken.

Vi betar av klassiska maträtter som utmärker olika regioner och lär oss vad som utmärker dem, hur de smakar och historiken bakom dessa rätter!

Detta är en perfekt aktivitet för möhippan eller med kollegorna. Ät, drick och njut!"

Pris: 800 SEK per person, inklusive lunch

Alkoholhaltig dryck ingår ej i priset utan beställs i baren. Du får 10% rabatt"u

OBS. Vi tar inte emot spontananmälningar eller skräddarsydda privatkurs-anmälningar fram till april pga redan fullbokade datum. Håll ögonen öppna för våra utannonserade kursdatum som kommer att läggas ut på hemsidan inom kort. 

Förfrågan (vi tar inte emot förfrågningar via telefon)

Indisk matlagningskurs (FULLBOKAD)

20 maj (10:00)

Längd:

3 timmar

Antal platser

Mellan 4-8 deltagare deltagare

Kostnad

800 kr per person
Laga indisk mat med Nahid

På Shanti matlagningskurser lär du dig laga indisk eller bengalisk mat från grunden med vår kursledare Nahid! 

 I indisk matlagning använder man flera sinnen. Du lagar,...

Läs mer